Lakást választani egy vásáron?!! Nyomtatás E-mail

A válasz 2002 szeptembere - az első Budapesti Lakásvásár - óta az, hogy: hát persze!

Ami hét évvel ezelőtt még kérdéses volt, azóta már természetes. Elfogadottá vált, hogy a Lakásvásár olyan találkozási pont, ahol akár egyetlen séta a kiállítói térben több új információt jelenthet, mint egy óra folyamatos böngészés az interneten vagy több órás telefonbeszélgetések az értékesítő irodákkal.

Ez egy olyan hely, ahol időt és pénzt megtakarítva, kényelmesen, személyes kapcsolatot teremtve találhatja meg leendő otthonát.

Látogatóink mind szélesebb kört ismerhetnek meg az új és használt lakások piacának aktuális kínálatából. Jelenleg a budapesti vásárokon mintegy 100 ezer fővárosi, agglomerációs, vidéki és külföldi lakásról kaphatnak első kézből információkat az érdeklődők. Tervezett és már megépült lakások, alaprajzok, elhelyezkedés, fizetési ütemezés, garanciák - a legfontosabb kérdések, amelyeket egy helyen tehetnek fel a kiállító cégek felkészült munkatársainak.

Hitelre van szüksége? Több bank, lakás-takarékpénztár és biztosítótársaság mutatja be szolgáltatásait, a lakásprojektek mellett így a vásárlást segítő hitelekről, támogatásokról is naprakész információkat szerezhetnek. Egyre több pénzügyi szolgáltatással és független hiteltanácsadóval találkozhatnak látogatóink.

A Lakásvásár évről-évre három vidéki nagyvárosba is ellátogat, hogy segítsen feltérképezni a helyi és környékbéli lakásvásárlási lehetőségeket. Hogy megtudja, mikor találkozhat a kiállítással Debrecenben, Miskolcon vagy Szegeden, keresse honlapunkon az aktuális információkat!

Fő támogatóinkkal közösen reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk a Lakásvásáron.

Várjuk Önt és családját a Budapesti Lakásvásárokon a SYMA Rendezvényközpontban!


Módosítás dátuma: 2011. február 19. szombat, 16:15
 

www.lakasvasar.com
LAKÁSVÁSÁR